8 råd i coronakrisen

Igår var jag som vanligt ute på en promenad, denna gång längs med mälaren här i stockholm. Som alltid när jag är ute på promenaderna, så funderar jag och klurar en hel del. Denna gång gick mina tankar kring coronakrisen och vad vi faktiskt lyssnar på. En bit in i promenaden, stannade jag upp och tog mig tiden att filma en del tankar och reflektioner. 

Jag tänkte dela med mig av det här på bloggen, då jag tror att många behöver få ta del av det. 

Så här kommer mina 8 råd gällande situationen som uppstått. Jag ger också min åsikt på vad jag anser är #idiot just nu och vilka steg vi behöver göra generellt för att skapa en bättre tillvaro i livet. 


4 thoughts on “8 råd i coronakrisen”

  1. Tack för din feedback 🙂

   Att stanna upp och andas är något som många underskattar. Det är ett av de bästa verktygen vi har i livet.

   Ta vara på det!

   Dela gärna inlägget på dina sociala medier så hjälper du mig att nå ut till så många fler som kan ha nytta av mina råd.

   mvh
   Rickard

  1. Tack så mycket.

   Dela gärna inlägget vidare på dina sociala medier så hjälper du mig att nå ut till fler 🙂

   Tack återigen för din feedback, det uppskattas!

   mvh
   Rickard

Leave a Comment

Your email address will not be published.